Your Future starts with us.
Apr 09, 2019

SSST ACTS

Univerzitet - Sarajevska škola za nauku i tehnologiju (SSST), u saradnji sa Gimnazijom SSST, ponosni je organizator Godišnje konferencije za nastavnike i profesore u srednjem obrazovanju (engl. Annual Conference for Teachers in Secondary Education – ACTS).

Pod punim pokroviteljstvom Univerziteta SSST, Godišnja konferencija je otvorena za sve srednjoškolske ustanove u BiH i prilika je da se adresiraju izazovi u domaćim i međunarodnim obrazovnim sistemima, ispitaju i podijele najbolje odgojno-obrazovne prakse, kao i da se promoviše inovacija i napredna nastavna sredstva.

Pored nastavnika i predstavnika rukovodstava škola, SSST ACTS okuplja i predstavnike nevladinih organizacija, kompanije i institucije koje djeluju unutar obrazovnog sektora. Ujedinjeni smo u predanosti stvaranju savremenih odgojno-obrazovnih sistema, pogodnih za stvaranje poslovnih prilika i sposobnih da novim generacijama mladih ljudi omogući da se spremno suoče sa izazovima sutrašnjice.

Interaktivne sesije, inspirativni govornici, networking i razmjena ideja, kao i prilika da kreiramo i predvodimo zajedničke inicijative, glavne su odlike platforme kakva je SSST ACTS konferencija.

Za više informacija i registraciju za predstojeću, treću po redu ACTS konferenciju u maju 2019., kontaktirajte nas putem e-maila proffice@ssst.edu.ba ili na telefon: +387 33 975 002.